Nieuw bij de Loenermark!

Omdat wij niet houden van stilstaan hebben wij een aantal nieuwigheden doorgevoerd die wij graag met jullie delen. Om te beginnen vinden wij het erg belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Senioren, jongeren, wandelaars, mensen die opzoek zijn naar ontspanning en ook families.

Voor kinderen

Sinds een tijdje hebben wij een super leuke buitenspeelplaats voor de kleintjes met daarin een houten tipitent waar de kids zich als echte indianen voelen. Een zandbak waar de meest lekkere zandtaartjes gebakken kunnen worden en zelfs een glijbaantje voor de allerkleinste. Regent het, en hebben papa en mama geen zin in modder en water in de auto, dan hebben wij binnen ook genoeg leuks in de aanbieding. Een houten keuken, waar jullie kinderen alvast kunnen oefenen voor het koksvak (wij hebben nog vacatures openstaan) of om een echte bediende te worden. Willen ze liever kunstenaar worden, dan hebben wij altijd nog onze eigen kleurplaten met het hertje Loeny liggen om in te kleuren. 

Wandel en fietsroutes

Voor de wandelaars en fietsers hebben wij prachtige koffietafel boeken liggen over de omgeving en daarnaast hebben wij mappen vol met de mooiste wandel en fietsroutes. Deze routes mag u gratis meenemen.
Na een stevige wandeling of een pittige fietstocht heeft u wel een stukje appeltaart verdiend. Onze appeltaart met notenmix is zeer geliefd bij onze vaste gasten! 

Ook ontspannen kan bij de Loenermark.

hotel, restaurant, de loenermark, loenen, apeldoorn, overnachten, uiteten, gelderland, veluwe

U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor kaarten voor Thermen Bussloo om even helemaal te ontspannen en bij te komen. Bij terugkomst in het hotel kunt u genieten van een goed glas wijn of ijskoud biertje met borrelhap en even rustig een boekje lezen of spelletjes spelen in ons restaurant. Ook onze nieuwe matrassen van Auping bieden de perfecte ontspanning. 

Wij hopen u ook snel te mogen ontvangen in Loenen aan de Veluwe! Team Loenermark.

Meer
Berichten