Fietsverhuur

Ontdek de veluwe op jouw manier met onze fietsverhuur!

Wij zijn verheugd om in samenwerking met onze buren van Bike & Eat een scala aan hoogwaardige fietsen aan te bieden voor jouw avontuur op de prachtige Veluwe!

Of je nu de rustige lanen van Loenen wilt verkennen, of de uitdaging aan wilt gaan van de ruige mountainbikepaden, wij hebben voor ieder wat wils. Vanuit ons hotel fiets je zo de Loenermark in, een unieke locatie!

Naast de fietsverhuur bieden wij ook hele leuke tochten aan met gids! 

Voor meer informatie of voor het boeken van een fiets (met of zonder gids) bij uw verblijf neem dan contact met ons 055-505-13-28 of per mail via info@loenermark.nl

Elektrische tourfietsen

Verken de omgeving op je eigen tempo met een comfortabele elektrische stadsfiets. Deze fietsen zijn te huur voor €35 per persoon per dag.

Elektrische mountainbike

Voor de avontuurlijke zielen die de heuvels en bossen willen doorkruisen. €42,50 per persoon per dag.

Gravelbike

Ga off-road en ontdek de verborgen schatten van de Veluwe. €32,50 per dag

Mountainbike (ook voor kids)

Voor de liefhebbers van traditioneel off-road avontuur €24,95 per dag. Ook voor de kleine avonturiers hebben wij mountainbikes! Deze zijn te huur voor €14,95 per dag.

De Veluwegids

Combineer overnachting met een onvergetelijke natuurervaring op de Veluwe. Maak uw verblijf extra bijzonder met onze Mountainbike Safari! Verken de verborgen schatten van Natuurgebied De Loenermark met een ervaren gids. Bij zonsondergang krijgt u zelfs de kans om wilde dieren in hun natuurlijke habitat te spotten.