GELEGENHEDEN

Bij ons kunt u terecht voor verschillende gelegenheden. Van een baby-shower, een buffet of walking-dinner tot aan een, High-Tea. Ook voor een condoleance kunt u bij ons terecht.

Vertel ons wat uw wensen zijn.
Bel voor meer informatie 055- 505 1328 en wij vertellen u graag de mogelijkheden.

High-Tea

Een étagère gevuld met huisgemaakte lekkernijen. Hartig en zoet! Daarnaast serveren wij heerlijke thee gedurende de high-tea tijd van 2 uur. Onze high-tea is te boeken op basis van beschikbaarheid en voor €29,50 p.p.

Een High Tea is altijd een goed idee

Reserveer

Catering

Alles is mogelijk: van verzorgd borrelhapje tot meergangendiner. U weet waar u uw gasten een plezier mee doet. Vertel ons wat uw wensen zijn. Eén zekerheid hebt u alvast: culinaire kwaliteit dankzij het ambachtelijk vakmanschap van onze koks. Met catering op maat dragen we bij aan een geslaagd feest of zakelijk event. Wij zorgen dat alles klopt.

Catering in Loenen en verre omtrek? U kunt op ons rekenen.

Meer informatie

Babyshower

Wil je de aanstaande mama verrassen met een geweldige en heerlijke Babyshower? Boek dan onze Babyshower High-tea! Jullie zorgen voor de gezelligheid, wij zorgen voor een étagère gevuld met heerlijke huisgemaakte lekkernijen. Op basis van beschikbaarheid en voor €29,50 p.p te boeken.

Let's surprise the mommy to be!

Reserveer

Buffet

Wanneer u een etentje geeft voor uw gasten, moet het goed zijn. Wij staan bekend om onze koude en warme buffetten. Wij werken met dagverse producten van onze regionale leveranciers. Daarbij wordt alles aangevuld wanneer het nodig is. Voor elke samenstelling van het gezelschap (vanaf 20 personen) hebben wij een passend buffet.

Wanneer u een etentje geeft voor uw gasten, moet het goed zijn.

Meer informatie

Condoleance

Wilt u na het overlijden van een naaste thuis gelegenheid geven tot condoleren? Wij zullen de ontvangst op passende wijze verzorgen, geheel in overeenstemming met uw wensen. Uiteraard kunt u familie en vrienden ook in “de Loenermark” ontvangen.

Ook in moeilijke omstandigheden staan wij voor u klaar.

Meer informatie

Barbecue

Zowel in de zomer als wat met slechter weer kunt u genieten van een heerlijk stukje vis of vlees van de barbecue. Wij zorgen dat u niets te kort komt en een professionele kok bereidt het vlees voor u. Kom sfeervol genieten van onze barbecue arrangementen

Kom sfeervol genieten

meer informatie