NL EN FR DE

GELEGENHEDEN

Bij ons kunt u terecht voor verschillende gelegenheden: catering, buffet, barbecue, High-Tea, en Condoleance.

Vertel ons wat uw wensen zijn.
Bel voor meer informatie 055- 505 1328 en wij vertellen u graag de mogelijkheden.

Catering

Alles is mogelijk: van verzorgd borrelhapje tot meergangendiner. U weet waar u uw gasten een plezier mee doet. Vertel ons wat uw wensen zijn. Eén zekerheid hebt u alvast: culinaire kwaliteit dankzij het ambachtelijk vakmanschap van onze koks. Met catering op maat dragen we bij aan een geslaagd feest of zakelijk event. Wij zorgen dat alles klopt.

Catering in Loenen en verre omtrek? U kunt op ons rekenen.

Meer informatie

Buffet

Wanneer u een etentje geeft voor uw gasten, moet het goed zijn. Wij staan bekend om onze koude en warme buffetten. Wij werken met dagverse producten van onze regionale leveranciers. Daarbij wordt alles aangevuld wanneer het nodig is. Voor elke samenstelling van het gezelschap (vanaf 20 personen) hebben wij een passend buffet.

Wanneer u een etentje geeft voor uw gasten, moet het goed zijn.

Meer informatie

Barbecue

Zowel in de zomer als wat met slechter weer kunt u genieten van een heerlijk stukje vis of vlees van de barbecue. Wij zorgen dat u niets te kort komt en een professionele kok bereidt het vlees voor u. Kom sfeervol genieten van onze barbecue arrangementen

Kom sfeervol genieten

meer informatie

High-Tea

Even een moment om te genieten met bijvoorbeeld uw zus, vriendin,(schoon)moeder of andere dierbaren. Dan heeft u hier HET juiste idee. Mogelijk vanaf 25 personen. Indien u minder personen heeft kunnen we in overleg een voorstel op maat maken.

Een High Tea is altijd een goed idee

Meer informatie

Calamiteiten

Bij ongelukken of crisissituaties zijn wij direct inzetbaar voor calamiteiten catering. Hulpverleners en andere betrokkenen voorzien wij direct van al wat nodig is. Eén zorg minder …. Catering in Loenen en verre omtrek? U kunt op ons rekenen. Alles is mogelijk: van verzorgd borrelhapje tot meer gangen diner. Vertel ons wat uw wensen zijn.

Catering tijdens onvoorziene omstandigheden is essentieel

Meer informatie

Condoleance

Wilt u na het overlijden van een naaste thuis gelegenheid geven tot condoleren? Wij zullen de ontvangst op passende wijze verzorgen, geheel in overeenstemming met uw wensen. Uiteraard kunt u familie en vrienden ook in “de Loenermark” ontvangen.

Ook in moeilijke omstandigheden staan wij voor u klaar.

Meer informatie