Boek een kamer

HOTEL DE LOENERMARK

voor de zakelijke gast

Het met 3-sterren geclassificeerde hotel is dé ideale locatie voor zowel zakelijke gasten. Gelegen in Loenen is ons hotel een centrale uitvalbasis voor zakelijke activiteiten. U bent nabij de snelwegen A50 en A1 en binnen een klein half uur bereikt u steden als Apeldoorn, Zutphen, Arnhem of Deventer. Ons hotelgedeelte is kleinschalig en knus, met een fijne en gemoedelijke sfeer. Dit maakt het de perfecte plek om tot rust te komen na een dag hard werken of ontspanning in de natuur. Het hele jaar door kunt u bij ons genieten van een ontspannen verblijf.

Wij bieden 10 comfortabele hotelkamers en een ruime suite, allen voorzien van gratis WiFi, televisie, douche of bad en toilet.

Begin uw dag met een smakelijk ontbijt in de serre van ons restaurant, tussen 07.00 en 10.00 uur. Indien gewenst kunnen wij ook een ontbijtpakket voor u samenstellen.

Check-in is mogelijk tussen 15.00 en 22.00 uur, en uitchecken kan tot 10.00 uur. Voor gasten die graag wat langer willen blijven, is een late check-out tegen betaling mogelijk. Online inchecken is ook beschikbaar.

Let op, ons hotel heeft geen lift. Al onze hotelkamers bevinden zich op de 1ste of 2de verdieping.

Teambuilding

Hotel & Restaurant biedt teambuilding aan op de prachtige Veluwe.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Veluwe de perfecte locatie is om als team dichterbij elkaar te komen.

Onze visie is om een verfrissende en op maat gemaakte ervaring te bieden, waar teams kunnen samenwerken, groeien en nieuwe inzichten opdoen te midden van de prachtige natuur van De Loenermark. Of het nu gaat om uitdagende activiteiten, workshops gericht op teamontwikkeling of creativiteit, of gewoon quality time om de banden te versterken, wij streven ernaar een programma te creëren dat inspirerend, plezierig en impactvol is voor alle deelnemers.

Neem voor meer informatie & prijzen contact met ons op.