hotel en restaurant de loenermark
Buitenkant de Loenermark
loenermark
Terras Loenermark
terras loenermark
Terras
Schaapscheerdersfeest
Schaapscheerdersfeest
Serre
Restaurant
Lunch
Badkamer
Slaapkamer suite
Badkamer suite
Kamer 14
Lounge
Restaurant
Restaurant
Leestafel
Woonkamer Suite

Het hotel de Loenermark biedt kamers en een suite met gratis parkeergelegenheid op het terrein. Elke accommodatie beschikt over een eigen badkamer met een bad en of douche en een tv. Er is overal gratis WiFi beschikbaar. In de ontbijtruimte wordt elke dag een ontbijt geserveerd.

Ons hotel heeft 10 kamers en een ruime suite, voorzien van tv, telefoon, douche of bad en toilet. Maar juist de gastvrijheid, netheid en ambiance onderscheidt ons. De keuze om bij ons te reserveren voor een overnachting brengt u het dichts bij de mooiste streek.

Hotelgasten kunnen doordeweeks ’s ochtend tussen 7.00 en 9.00 en in de weekenden tussen 8.00 en 10.00 uur genieten van het ontbijt in de serre van het restaurant. Als hotelgast heeft u bovendien de gelegenheid om op basis van half pension te verblijven. Voor een speciale prijs per persoon per dag stelt de kok een drie gangen diner voor u samen.

De Loenermark doet er alles aan om het de bezoekers van de Veluwe zo makkelijk mogelijk te maken. Op de hotelkamer ligt een informatiemap klaar, met een korte beschrijving van de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Bovendien beschikt het hotel over diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving.
Zelfs de fiets kan bij de boeking meteen gereserveerd worden bij de lokale fietsenmaker. De gasten mogen ook hun eigen fiets overdekt stallen.
Uiteraard zijn er meerdere laadpunten voor elektrische fietsen aanwezig.

In en uitchecken

Inchecken van kamers kan tussen 15.00 en 22.00 uur.
Uitchecken van de kamers dient voor 10.00 uur te gebeuren.

Alleen voor huisdieren hebben wij geen plek in onze hotelkamers.