Leestafel
Restaurant
Restaurant
Lounge
Serre
Restaurant
Lunch

Lunchen

in het restaurant van De Loenermark streven we naar een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Dat begint al bij de kleine kaart, waarop u een keur aan lunch-gerechten vindt, waaronder pannekoeken, uitsmijters en broodjes.

Bekijk de Lunchkaart →


Dineren

wie à la carte wil dineren, krijgt een kaart met een licht Frans tintje en een uitgebreide keuze uit koude en warme voorgerechten, soepen, vlees- en gevogelte- en vis-gerechten.

Steengrillen

wie lekker lang wil tafelen, kan ook kiezen voor het eten van de steen De oude Egyptenaren wisten al dat een hete steen zich prima leent voor het bereiden van vlees. Deze steen met een temperatuur van 400 graden verschijnt in een speciale houder op tafel. Bij het bereiden van het vlees komt geen olie of vet te pas en dat maakt steengrillen ook gezond.

Groepen

groepen kunnen bij De Loenermark à la carte dineren, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een menu samen te stellen, aangepast aan de wensen en het budget van de gasten.


Seizoen en maandmenu

verder bieden we het hele jaar door een aantrekkelijk geprijsd maandmenu aan. Tevens zijn er natuurlijk de seizoenspecialiteiten.

Bekijk het maandmenu →


De keuken van restaurant De Loenermark is geopend van 12.00 tot 20.30 uur