Het restaurant

Ons restaurant staat zeven dagen per week voor u klaar en heet iedereen van harte welkom. Bij De Loenermark streven we naar een uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs, vanaf het moment dat u de menukaart bekijkt. Hierop vindt u een ruime keuze aan lunchgerechten, waaronder smakelijke uitsmijters en verrukkelijke broodjes. Kiest u voor een à la carte diner, dan wordt u verwend met een menu dat een subtiele Franse touch heeft. U kunt kiezen uit een uitgebreid scala aan koude en warme voorgerechten, heerlijke soepen, vlees-, gevogelte- en visgerechten. Ook voor groepen biedt De Loenermark de mogelijkheid om à la carte te dineren. Daarnaast stellen we graag een menu op maat samen, afgestemd op de wensen en het budget van onze gasten.

De keuken van restaurant De Loenermark is geopend van maandag tot en met zondag, van 07.00 uur ’s ochtends tot 20.30 uur ’s avonds.

menu

Onze Chef Auke is gespecialiseerd in de traditionele Franse keuken, hij laat zich leiden door de seizoenen. De keuken serveert zoveel mogelijk producten uit onze eigen mooie regio.
DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 20:30 UUR)
Voorgerechten
  • Gekonfijte groenten (V)
    €11,50
    met peterselie-roomkaas en een krokantje van parmezaan
  • Pompoen ravioli
    €12,50
    met ricotta en salieboter
  • Tartaar van paddenstoelen (V)
    €13,75
    met burrata en baba ganoush
  • Tataki van zalm
    €14,75
    met sesam en sojaparels
  • Carpaccio van zwaardvis
    €13,50
    met saffraandressing en tomatenkaviaar
  • Dun gesneden parmaham
    €13,50
    met een huisgemaakte pesto van tomaat en parmezaan
  • Carpaccio van hert
    €13,50
    met cantharellen en truffelmayonaise
Soepen
  • Wildbouillon
    €6,95
    met cantharellen en bosui
  • Bloemkoolsoep
    €6,95
    met een huisgemaakte kerrieroom
  • Romige knoflooksoep
    €6,95
    gemaakt van gepofte knoflook
Hoofdgerechten
  • Penne all' arabiata (V)
    €18,75
    met burrata
  • Polenta (V)
    €19,50
    met courgetti en hazelnoten
  • Gepofte knolselderij (V)
    €18,50
    met een huisgemaakte harissaboter
  • Gebakken zalmfilet
    €23,75
    met fregola en een saus van waterkers
  • Zeebaarsfilet
    €25,75
    met garnalen en een tomaten-knoflooksaus
  • Kogelbiefstuk
    €25,00
    met de klassieke pepersaus
  • Loenermark klassieker
    €23,75
    Schnitzel Loenermark met paprika, ui, champignon en spek
  • Rouleau van parelhoen
    €24,75
    met een huisgemaakte saus van cantharellen
  • Konijnenbout
    €23,75
    in lokaal bockbier gestoofd
  • Wildstoofpotje
    €22,75
    met winters garnituur
  • Hertenbiefstuk
    €25,75
    met een huisgemaakte portjus

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites

Kindergerechten
Voorgerecht
  • Klein kopje tomatensoep
    €3,75
Hoofdgerechten
  • Poffertjes
    €5,00
    met poedersuiker
  • Spaghetti bolognese
    €6,75
  • Kleine rundercarpaccio
    €7,50
    parmezaan en pijnboompitten
  • (Groente-) kroket of frikandel
    €7,00
    met frites en appelmoes
  • Halve schnitzel
    €7,50
    met frites en appelmoes
  • Vissticks
    €7,75
    met frites en appelmoes
  • Kipkluifjes
    €8,00
    met frites en appelmoes
Nagerechten
  • Gepocheerde peer
    €9,25
    met kaneel-ijs en honeycomb
  • Profiteroles
    €8,75
    Soesje geserveerd met chocoladesaus en vanille-ijs
  • Brownie
    €9,75
    met witte chocolademousse en mandarijnsorbet
  • Chocolade-ijs
    €9,75
    met vanillesaus en pistache
  • Tarte tatin
    €9,70
    met vanille-ijs en crumble
  • Koffie met friandises
    €8,25