DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish

Het restaurant

In het restaurant van De Loenermark streven we naar een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Dat begint al bij de kleine kaart, waarop u een grote keuze aan lunchgerechten vindt, waaronder pannekoeken, uitsmijters en broodjes. Wanneer u à la carte komt dineren, krijgt u een kaart met een licht Frans tintje. En een uitgebreide keuze uit koude en warme voorgerechten, soepen, vlees- en gevogelte- en vis-gerechten.

Groepen kunnen bij De Loenermark à la carte dineren. Er bestaat ook de mogelijkheid om een menu samen te stellen, aangepast aan de wensen en het budget van de gasten.

De keuken van restaurant De Loenermark is geopend van wo t/m zo 12.00 tot 20.30 uur.

menu

DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 20:30 UUR)
Voorgerecht

Champignons in een krokant
tempura jasje met knoflooksaus (v)

Gerookte zalm
met toast en boter

Rundercarpaccio van ossenhaas
met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en pestodressing

Coburger ham
met gemarineerde watermeloen

Soepen

Groentebouillon
met paprikablokjes en tuinkruiden (v)

Licht gebonden tomatensoep
met basilicumolie

Licht gebonden champignonsoep

Salades

Frisse salade
met gebakken biefstukpuntjes en truffeldressing

Salade Noorse garnalen
met avocado en thousand island dressing

Salade geitenkaas gevuld
met honing, zongedroogde tomaatjes en pecannoten (v)

Hoofdgerechten

Gebakken zalm
met Hollandaise saus

Gebakken doradefilet
met kruidige tomatensaus

Saté van kippendijtjes

Schnitzel Loenermark
met paprika, champignons, spek en ui

Varkenshaas medaillons
met champignon roomsaus

Rumpsteak (300 gram)
met kruidenboter (aanrader!!)

Kogelbiefstuk (200 gram)
met sjalottensaus

* Deze gerechten worden geserveerd met een aardappel- en groente garnituur

Kindergerechten

Kroket of frikandel
met frietje, appelmoes en mayonaise

Kipspiesje Joepie
met frietjes, appelmoes en mayonaise

Vegetarische gerechten

Coque au vin,
feestelijk gerecht van vega kip in rode wijn met uien en champignons

Pasta
met paddenstoelen en mozarella

Quiche
van voorjaarsgroenten en gorgonzola

Huisgemaakte groente loempia
met chilisaus

Nagerechten

Kinderijsje

Dame blanche

Sorbet

Aardbeien met ijs en slagroom

Mango bavaroistaartje met frambozen sorbetijs

Hazelnootschuim met hazelnootijs en karamel

Egyptisch lekker (eten van de steen)

Minimaal 2 personen. Kinderen 3 tot en met 11 jaar 50% korting

Let op: Steengrillen is alleen mogelijk op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. Voor andere dagen dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren met een minimum aantal van 4 personen.

Afhalen van maaltijden

Vanwege de opnieuw aangescherpte maatregelen staan wij klaar met een afhaalmenu voor alle mensen uit de regio en uiteraard onze hotelgasten.

Bestellingen kunnen van woensdag tot zondag worden doorgegeven tot 20.00 uur. Afhalen kan tussen 12.00 en 20.30 uur.

Reserveer uw tafel

Let er bij uw reservering op dat de keuken van het restaurant is geopend van wo t/m zo 12.00 tot 20.30 uur.