Het restaurant

  1. Ons restaurant is vijf dagen per week geopend en voor iedereen toegankelijk. In het restaurant van De Loenermark streven we naar een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Dat begint al bij de kleine kaart, waarop je een grote keuze aan lunchgerechten vindt, waaronder uitsmijters en broodjes. Wanneer je à la carte komt dineren, krijg je een kaart met een licht Frans tintje. We bieden een uitgebreide keuze uit koude- en warme voorgerechten, soepen, vlees-, gevogelte- en visgerechten. Groepen kunnen bij De Loenermark à la carte dineren. Er bestaat ook de mogelijkheid om een menu samen te stellen, aangepast aan de wensen en het budget van de gasten.

De keuken van restaurant De Loenermark is geopend van wo t/m zo 12.00 tot 20.30 uur.

menu

Onze Chef Auke is gespecialiseerd in de traditionele Franse keuken, hij laat zich leiden door de seizoenen. De keuken serveert zoveel mogelijk producten uit onze eigen mooie regio.
DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 20:30 UUR)
Voorgerechten
  • Salade asperge
    € 11,00
    met vanilledressing (V)
  • Charentais meloen
    € 9,75
    met sherry (V)
  • Charentais meloen
    € 11,75
    met coburger ham
  • Carpaccio
    € 12,50
    met truffelmayonaise, spekjes en parmezaan
  • Gerookte zalm
    € 13,50
    met asperge en vanilledressing
Soepen
  • Runderbouillon
    € 6,75
    met paprikablokjes en bosuitjes
  • Licht gebonden aspergesoep
    € 6,75
  • Licht gebonden tomatensoep
    € 6,75
    met basilicumolie (V)
Hoofdgerechten
  • Asperges
    met ham, een gekookt eitje en roomboter
  • Kalfs ribeye
    € 25,00
    met dragons
  • Linguine
    € 21,50
    met knoflook kruidenolie grote garnalen en Parmezaan crackers.
    Ook vegetarisch te bestellen
  • Op de huid gebakken doradefilet
    € 22,00
    met kruidige tomatensaus
  • Gebakken schelvisfilet
    € 23,75
    met garnalen bisque
  • Schnitzel “Loenermark”
    € 22,75
    met paprika, ui, champignon en spek
  • Veluwse eendenborst
    € 22,75
    met pastinakenpuree en zwarte bessensaus
  • Kogelbiefstuk
    € 23,50
    met pepersaus

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frisse salade en frites

Kindergerechten
Voorgerecht
  • Klein kopje tomatensoep
    € 3,50
Hoofdgerechten
  • Kipkluifjes
    € 7,75
    met friet en appelmoes
  • Kinderschnitzel
    € 7,00
    met friet en appelmoes
  • Kroket
    € 6,75
    met friet en appelmoes
  • Frikandel
    € 6,75
    met friet en appelmoes
Nagerechten
  • Rocky road
    € 8,50
    met romig bananenijs
  • Crème brûlée
    € 8,95
    van limoncello met bloedsinaasappelijs
  • Panna cotta
    € 9,50
    met gemarineerde aardbeien
  • Sorbet van sorbetijs
    € 9,75
    met verse vruchten en slagroom
  • Dame blanche
    € 8,75

Afhalen van maaltijden

Vanwege de opnieuw aangescherpte maatregelen staan wij klaar met een afhaalmenu voor alle mensen uit de regio en uiteraard onze hotelgasten.

Bestellingen kunnen van woensdag tot zondag worden doorgegeven tot 20.00 uur. Afhalen kan tussen 12.00 en 20.30 uur.