Veel gestelde vragen

Jazeker, u kunt bij ons kosteloos parkeren op het terrein. 

Dit ligt een beetje aan de bezetting van de nacht ervoor. U kunt het altijd proberen, en indien de kamer nog niet schoon is mag u uw bagage bij ons achter laten. 

Dit kan, alleen is het wel belangrijk dat u dit bij ons meldt. Onze Receptie sluit namelijk om 22:00 uur, en als u later wilt inchecken hebben wij een sleutelkastje. Wij geven de code aan u door, en u kunt naar binnen wanneer het u uitkomt. 

Geen enkel probleem, u mag betalen als u bij ons komt inchecken. 

Onze standaard uitchecktijd is 10:00 uur ’s ochtends. Je kunt je verblijf verlengen tot 13:00 uur voor €10,- per uur, afhankelijk van beschikbaarheid. Vraag om een late uitchecktijd bij de receptie. 

Wij helpen graag, alleen taxi’s zijn in onze omgeving soms lastig te krijgen. Maar hey, proberen kan altijd! Onze collega’s bij de receptie helpen je tijdens je verblijf graag met het boeken van een taxi. 

Het ontbijt kan van tevoren gereserveerd worden. Weet u nog niet zeker of u wilt ontbijten? Geen enkel probleem, u mag dit op de ochtend zelf ook nog beslissen. U kunt gewoon aanschuiven in onze serre en een ontbijt gerecht bestellen bij een van onze collega’s.

Je kunt gebruik maken van het ontbijt tussen 07:00 uur en 10:00 uur. 

Ja, wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Dit kun je aangeven bij het personeel in het restaurant. 

Jazeker, voor meer informatie kunt u kijken op de pagina fietsverhuur en voor het huren kunt u contact met ons opnemen via info@loenermark.nl

 Wij hebben 1 hotelkamer waar wij 1 kleine hond toelaten. Voor het boeken van deze kamer vragen wij u rechtstreeks contact op te nemen met ons. 

Nee, iedereen is welkom bij ons! Ben je jonger dan 18 jaar? Dan hebben wij toestemming nodig van je ouders/verzorgers via e-mail en een kopie paspoort van hen. 

Houd er rekening mee dat roken in ons hotel niet is toegestaan. Onze kamers zijn uitgerust met rookdetectoren, en het overtreden van ons rookbeleid zal leiden tot boetes. Als je wilt roken, kan dat buiten.