Een goede nachtrust met onze nieuwe Auping matrassen
auping, goede bedden, lekker slapen, overnachten, loenen, veluwe, hotel, loenermark

Een goede nachtrust voor onze gasten vinden wij erg belangrijk. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om al onze matrassen te vervangen voor Auping matrassen.
Auping heeft een matras ontwikkeld speciaal voor de hospitality markt. De Auping Revive; een modulair en lichtgewicht hotelbed met de kwaliteit en uitstraling van een luxe boxspring. Met de Auping Revive krijgt u de optimale ondersteuning en ventilatie voor een frisse ochtend en energieke dag. 

Los van het feit dat Auping de beste matrassen maakt, hebben wij ook voor deze partij gekozen omdat ze (net als wij) duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Auping neemt hun verantwoordelijkheid om matrassen te ontwikkelen waarvan de materialen geschikt zijn voor hergebruik. Keer op keer kunnen alle materialen gerecycled worden tot een nieuw Auping matras. Hierdoor hebben ze geen afval meer, hoeven er geen materialen verbrand te worden en sluiten we de kringloop. Dat is circulair.

De eerste Auping matrassen liggen al op onze hotelkamers, en eind juni zijn al onze kamers voorzien van de nieuwe matrassen.

Wij hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen van onze gasten over de nieuwe matrassen. Hier worden wij natuurlijk blij van en dit maakt ons extra trots op deze stap.

hotel, restaurant, de loenermark, loenen, apeldoorn, overnachten, uiteten, gelderland, veluwe

Wilt u zelf ervaren hoe fijn onze matrassen liggen? Via deze link kunt u de beschikbaarheid van ons hotel checken en rechtstreeks een kamer reserveren.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Team Loenermark

Meer
Berichten