De kernwaarde van de Loenermark
Hotel, restaurant, loenen, uiteten, overnachten, loenen, veluwe, gelderland

Als hotel & restaurant is De Loenermark de huiskamer van de samenleving waar we mensen graag bij elkaar brengen en tevreden en voldaan naar huis laten gaan. 

De Loenermark staat voor; 

Gastvrijheid: Bij de Loenermark is iedereen welkom. Dit zie en voel je direct als je bij ons binnenstapt en welkom wordt geheten door ons vriendelijk personeel. Wij creëren graag een open en oprechte sfeer waarin een ieder die ons bezoekt zich direct thuis voelt. In principe mag en kan alles bij de Loenermark, maar wederzijds respect wordt wel gewaardeerd. 

Persoonlijkheid: Aansluitend op onze gastvrij karakter houden wij van een persoonlijke benadering. Wij kennen onze gasten en begrijpen wat ze nodig hebben voor een fijn en ontspannen verblijf. Voor ons betekent ‘persoonlijk’ dat wij houden van open communicatie, maar ook dat wij meedenken en maatwerk kunnen leveren. Zo is er voor ieder gast wat wils.

Passie: Het team van de Loenermark in ontzettend enthousiast en gedreven. Er is een oprechte passie en liefde voor het vak; mensen blij maken, laten genieten van mooie gerechten met bijpassende wijnen en een fijne sfeer. Met veel energie wordt er met elkaar hard gewerkt om iedereen tevreden de deur uit te kunnen laten gaan. Hoewel kwaliteit en proffessionaleit hoog in het vaandel staan, is er zeker ook tijd voor een lolletje en vinden het belangrijk dat we met veel plezier en dynamiek met elkaar samenwerken. 

Wilt u deze gastvrijheid zelf eens ervaren? Maak dan nu een reservering voor ons restaurant of boek een nachtje weg in één van onze hotelkamers.

Wij kijken ernaar uit u ooit te mogen ontvangen!

Meer
Berichten