Clipopnames Snelle bij de Loenermark!
restaurant, loenermark, loenen, hotel, crue, snelle, sophie knoote

Op vrijdag 04-03-2022 kreeg ik het verzoek binnen via de mail, of de bekende Nederlandse zanger Snelle bij ons zijn clip mocht opnemen. In eerste instantie dacht ik dat dit een spam mail was, maar het bleef toch door mijn hoofd spoken dat het wel ongelofelijk tof zou zijn als dit verzoek echt was. 

Ik belde de producent op en het bleek geen spam. Lars Bos, aka Snelle, woont in Deventer en zocht een locatie in de buurt van zijn huis waar hij de clip kon shooten voor het liedje ‘Pizza met ananas’.

Hotel en Restaurant de Loenermark bleek de perfecte locatie.

De dag van de opname

Vrijdag 11-03-2022 stond de hele dag in het teken van Snelle & pizza’s met ananas. Het was een geweldige ervaring. Alle scenes uit de clip zijn bij ons opgenomen.

Er werd gefilmd bij de entree, op het toilet, in de serre en buiten op het parkeerterrein. De crew had zelf een aantal figurante geregeld, maar toch kwamen ze nog wat mensen te kort

Als je goed kijkt dan is Rilana, medewerkster van de Loenermark, te zien in het begin van de clip :).

Er kwamen veel mensen uit de buurt kijken en iedereen wilde maar al te graag met Snelle op de foto. In eerste instantie was hier geen tijd voor omdat er nog veel gefilmd moest worden. Gelukkig heeft hij toch nog voor iedereen even de tijd genomen.

Het was een lange dag met opnames van 09:30 tot 22:30uur, en het resultaat mag er dan ook absoluut zijn! Snelle – Pizza Met Ananas – YouTube

Meer
Berichten