DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 21:00 UUR) |
Voorgerechten |
Champignons in een krokant tempura jasje met knoflooksaus (v) |
Gerookte zalm met toast en boter |
Huisgemaakte rundercarpaccio van ossenhaas, pesto en Parmezaanse kaas |
Proeverij van 3 warme en 3 koude gerechtjes |
Soepen |
Kippenbouillon met omelet reepjes en bosui |
Mosterdsoep (v) |
Tomatensoep met croutons (v) |
Salades |
Caesar salade met gegrilde kip, ansjovisfilets en knoflookcroutons |
Salade gerookte zalm met gepocheerd ei |
Salade geitenkaas gevuld met honing, zongedroogde tomaatjes en pecannoten (v) |
Frisse salade met gebakken biefstukpuntjes en truffeldressing |
Vegetarische gerechten |
Paprika gevuld met spinazie en fetakaas |
Pasta met cantharellen en mozarella |
Quiche van voorjaarsgroenten en gorgonzola |
Huisgemaakte groente loempia met chilisaus |
Linzen met rode uien tarte tatin en roergebakken groenten |
Coque au vin, feestelijk gerecht van vega kip in rode wijn met uien en champignons |
Hoofdgerechten |
Gebakken hele schol met remouladesaus |
Gebakken zalm met Hollandaisesaus |
Saté van kippendijtjes |
Schnitzel Loenermark met paprika, champignons, spek en ui |
Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus |
Rumpsteak (300 gram) met kruidenboter (aanrader!!) |
Runder rib-eye steak met kruidenboter |
Kogelbiefstuk (200gram) met sjalottensaus |
Deze gerechten worden geserveerd met een aardappel- en groente garnituur |
Kindergerechten |
Kinderpannenkoek |
Kipspiesje Joepie met frietjes, appelmoes en mayonaise |
Nagerechten |
Kinderijsje |
Dame blanche |
Sorbet |
Aardbeien met ijs en saboyonsaus |
Warme Luikse wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom |
Hazelnootschuim met hazelnootijs en karamel |
Parade van bovenstaande desserts |
Kaastrio; Brie de Meaux, Comté en Blue Stilton geserveerd met appelstroop en vijgenbrood |
Egyptisch lekker (eten van de steen) |
Minimaal 2 personen. Kinderen 3 tot en met 11 jaar 50% korting |
Let op: steengrillen is alleen mogelijk op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. |
Voor andere dagen dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren met een minimum aantal van 4 personen. |