DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 21:00 UUR)
Koude voorgerechten
Wildzwijnsham met vossenbessen compote  €  9,50
Gerookte zalm op een bedje van sla, verse toast & huisgemaakte ravigottesaus  €10,50
Huisgemaakte rundercarpaccio van ossenhaas, pesto en Parmezaanse kaas  €11,00
Soepen
Groentesoep, tomatensoep of champignonsoep  € 6,00
Uiensoep  € 6,25
Vegetarische kippensoep  € 6,00
Warme voorgerechten
Champignons in een krokant tempura jasje met knoflooksaus  €  9,00
Bourgondische verwennerij  €13,00
Salades
Salade met malse ossenhaaspuntjes en kikkoman saus  €11,00
Najaarssalade van zachte hertenzwezerik en paddenstoelen  €10,50
Salade met geitenkaas en honing  €11,00
Vegetarische gerechten
Knapperige strudel van paddestoelen en luchtige Choronsaus  €18,25
Coque au vin, feestelijke vega kip in rode wijn  €18,25
Huisgemaakte groente loempia met een bietenchutney  €18,25
Linzen met rode uien tarte tatin en roergebakken groenten  €18,25
Paprika gevuld met spinazie en fetakaas  €18,25
Visgerechten
Sliptongetjes met knoflookjus  €23,50
Gebakken scholfilet met remouladesaus  €21,00
Gebakken zalm met bearnaisesaus  €23,50
Vleesgerechten
Saté van kippendijtjes (3 spiesjes)  €19,50
Boerenschnitzel met paprika, champignons, spek en ui*  €20,00
Spies van varkenshaas met champignonroomsaus  €21,50
Rumpsteak (300 gram) met kruidenboter (aanrader!!)  €23,75
Wildstoof van hert en zwijn met peperkoek, rode port en zilveruitjes  €21,00
Hertenbiefstuk met cranberry’s en rode portsaus  €24,50
Gestoofde hazenbout in wildsaus  €18,50
Botermalse biefstuk van de haas*  €27,00
*Sauzen naar keuze zijn pepersaus, champignonsaus, warme knoflooksaus en portsaus
 Deze gerechten worden geserveerd met een aardappel- en groente garnituur
Nagerechten
Kinderijsje  €  5,00
Dame Blanche  €  7,00
Griesmeel pudding met rode bessen  €  7,00
Sorbet  €  7,00
Warme Luikse wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom  €  8,50
Grand dessert  €13,00
Warme appelstrudel met vanillesaus, ijs en slagroom  €  9,25
Egyptisch lekker (eten van de steen)
€ 25,75 per persoon (minimaal 2 personen). Kinderen 3 tot en met 11 jaar € 12,50
Let op: steengrillen is alleen mogelijk op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.
Voor andere dagen dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren met een minimum aantal van 4 personen.