DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 20:30 UUR)
Voorgerechten
Champignons in een krokant tempura jasje met knoflooksaus (v)
Gerookte zalm met toast en boter
Huisgemaakte rundercarpaccio van ossenhaas, pesto en Parmezaanse kaas
Proeverij van 3 warme en 3 koude gerechtjes
Soepen
Kippenbouillon met omelet reepjes en bosui
Licht gebonden witlofsoep (v)
Tomatensoep met croutons
Salades
Caesar salade met gegrilde kip en knoflookcroutons
Salade gerookte zalm met gepocheerd ei
Salade geitenkaas gevuld met honing, zongedroogde tomaatjes en pecannoten (v)
Frisse salade met gebakken biefstukpuntjes en truffeldressing
Vegetarische gerechten
Paprika gevuld met spinazie en fetakaas
Quiche van voorjaarsgroenten en gorgonzola
Huisgemaakte groente loempia met een bietenchutney
Linzen met rode uien tarte tatin en roergebakken groenten
Coque au vin, feestelijk gerecht van vega kip in rode wijn met uien en champignons
Hoofdgerechten
Gebakken tongschar met een boterzachte garnalen bisque
Gebakken zalm met  Hollandaisesaus
Saté van kippendijtjes
Schnitzel Loenermark met paprika, champignons, spek en ui
Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus
Rumpsteak (300 gram) met kruidenboter (aanrader!!)
Kogelbiefstuk (200gram) met gebakken champignons
Deze gerechten worden geserveerd met een aardappel- en groente garnituur
Kindergerechten
Kinderpannenkoek
Kipspiesje Joepie met frietjes, appelmoes en mayonaise
Nagerechten
Kinderijsje
Dame Blanche
Sorbet
Warme Luikse wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom
Hazelnootschuim met hazelnootijs en karamel
Parade van bovenstaande desserts
Kaastrio; Brie de Meaux, Comté en Blue Stilton geserveerd met appelstroop en vijgenbrood
Egyptisch lekker (eten van de steen)
Minimaal 2 personen. Kinderen 3 tot en met 11 jaar 50% korting
Let op: steengrillen is alleen mogelijk op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.
Voor andere dagen dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren met een minimum aantal van 4 personen.