DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 21:00 UUR)
Koude voorgerechten
Asperges met dun gesneden rundermuis en dressing van grove mosterd 11,50
Gerookte zalm met gemarineerde asperges en vanilledressing 11,50
Huisgemaakte rundercarpaccio van ossenhaas, pesto en Parmezaanse kaas 11,50
Champignons in een krokant tempura jasje met knoflooksaus (v)  9,00
Soepen
Groentesoep  6,00
Tomatensoep met croutons  6,00
Licht gebonden aspergesoep (v) 6,00
Salades
Salade van gegrilde groenten met pesto en Parmezaanse kletskop (v) 9,00
Frisse salade met gebakken ossenhaaspuntjes en paprikadressing   12,50
Voorjaars-salade van groene en witte asperges met gebakken garnalen  12,50
Vegetarische gerechten
Linquine pasta met kruidenolie en gebakken haloumi  17,50
Quiche van voorjaarsgroenten en gorgonzola 18,50
Huisgemaakte groente loempia met een bietenchutney  18,50
Linzen met rode uien tarte tatin en roergebakken groenten  18,50
Paprika gevuld met spinazie en fetakaas   18,50
Visgerechten
Gebakken scholfilet met grote garnalen en zachte knoflooksaus     22,50
Gebakken zalm met asperges en Hollandaisesaus     23,50
Vleesgerechten
Saté van kippendijtjes  19,50
Schnitzel Loenermark met paprika, champignons, spek en ui  20,50
Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus   22,00
Rumpsteak (300 gram) met kruidenboter (aanrader!!)   25,50
Runder entrecote met bearnaisesaus  23,50
Asperges klassiek  23,50
Asperges klassiek, senioren portie  17,50
Deze gerechten worden geserveerd met een aardappel- en groente garnituur  
Kindergerechten
Kinderpannenkoek   5,50
Kipspiesje Joepie met frietjes, appelmoes en mayonaise    7,25
Nagerechten
Kinderijsje   5,00
Dame Blanche  7,00
Vanille-ijs met verse aardbeien     7,50
Aardbeiensorbet met verse vruchten    7,50
Warme Luikse wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom    8,50
Hazelnootschuim met hazelnootijs en karamel     7,50
Parade van bovenstaande desserts 12,50
 Egyptisch lekker (eten van de steen)
€ 25,75 per persoon (minimaal 2 personen). Kinderen 3 tot en met 11 jaar € 12,50
Let op: steengrillen is alleen mogelijk op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.
Voor andere dagen dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren met een minimum aantal van 4 personen.