DINER KAART (VAN 17:00 UUR TOT 20:30 UUR)
Voorgerechten
Wildzwijnsham met vossenbessen compote 9,75
Champignons in een krokant tempura jasje met knoflooksaus (v)  9,50
Gerookte zalm met toast en boter 10,75
Huisgemaakte rundercarpaccio van ossenhaas, pesto en Parmezaanse kaas 11,95
Proeverij van 3 warme en 3 koude gerechtjes 13,00
Soepen
Uiensoep 6,50
Groentesoep  6,25
Tomatensoep met croutons  6,25
Krachtig getrokken wildbouillon met bospaddenstoelen 6,25
Salades
Najaarssalade van lauw warme eendenborst met vlierbessendressing 11,50
Salade serranoham met feta en tomatensalsa 11,95
Salade geitenkaas met zongedroogde tomaatjes en pecannoten (v) 11,95
Frisse salade met gebakken ossenhaaspuntjes en paprikadressing 12,95
Vegetarische gerechten
Paprika gevuld met spinazie en fetakaas 19,50
Linquine pasta met kruidenolie en gebakken haloumi  18,25
Quiche van voorjaarsgroenten en gorgonzola 19,50
Huisgemaakte groente loempia met een bietenchutney  19,50
Linzen met rode uien tarte tatin en roergebakken groenten  19,50
Coque au vin, feestelijk gerecht van vega kip in rode wijn met uien en champignons 19,50
Hoofdgerechten
Gebakken tongschar met een boterzachte garnalen bisque 23,95
Gebakken zalm met  Hollandaisesaus     24,25
Gestoofde hazenbout in wildsaus 22,00
Saté van kippendijtjes  20,50
Schnitzel Loenermark met paprika, champignons, spek en ui  21,50
Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus   23,00
Rumpsteak (300 gram) met kruidenboter (aanrader!!)   26,50
Wildstoof van zwijn en ree met peperkoek, rode port en zilveruitjes 22,00
Kogelbiefstuk (200gram) met gebakken champignons 21,50
Duo van hert- en wildzwijn biefstuk met cranberry’s en rode portsaus 26,50
Deze gerechten worden geserveerd met een aardappel- en groente garnituur  
Kindergerechten
Kinderpannenkoek   5,60
Kipspiesje Joepie met frietjes, appelmoes en mayonaise    7,50
Nagerechten
Kinderijsje   5,25
Dame Blanche  7,50
Warme appelstrudel met vanillesaus, ijs en slagroom 9,75
Sorbet 7.00
Warme Luikse wafel met vanille-ijs, warme kersen en slagroom    8,95
Hazelnootschuim met hazelnootijs en karamel     7,95
Parade van bovenstaande desserts 13,00
Kaastrio; Brie de Meaux, Comté en Blue Stilton geserveerd met appelstroop en vijgenbrood 12,00
Egyptisch lekker (eten van de steen)
€ 26,75 per persoon (minimaal 2 personen). Kinderen 3 tot en met 11 jaar € 13,00
Let op: steengrillen is alleen mogelijk op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond.
Voor andere dagen dient u minimaal 24 uur van tevoren te reserveren met een minimum aantal van 4 personen.