Pitcher Perfect! De vrijmibo waarbij het glas altijd halfvol is! 🍻

Stel je voor: het is vrijdagmiddag, de klok tikt richting vijf uur en de werkweek is bijna voorbij. Maar voordat je de deur achter je dichttrekt en het weekend in duikt, is er één ultiem moment van ontspanning dat je niet wilt missen: Pitcher Perfect, dé vrijdagmiddagborrel waarbij het glas altijd halfvol is!

Elke vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur transformeren wij onze locatie in een oase van gezelligheid, goed gezelschap en vooral heerlijke drankjes. Bij Pitcher Perfect draait alles om onbeperkt genieten van huisbier, huiswijn en fris. Dus of je nu een liefhebber bent van een verfrissend (huis) biertje, een goed glas (huis) wijn, of gewoon dorst hebt naar een frisse frisdrank, wij hebben alles om jouw dorst te lessen.

Maar we gaan verder dan alleen drankjes. Terwijl je geniet van je favoriete drankje, lopen wij af en toe rond met smakelijke warme snacks, zodat je ook je trek kunt stillen terwijl je bijpraat met vrienden, collega’s of nieuwe gezichten ontmoet. Want bij Pitcher Perfect gaat het niet alleen om drinken, maar ook om het creëren van onvergetelijke momenten en het verbinden van mensen.

En het beste van alles? Je hoeft niet eens te reserveren om deel te nemen aan dit feestje. Maar als je er zeker van wilt zijn dat er een plekje voor je is, kun je altijd van tevoren een tafel reserveren via onze onze website. Klik op deze link om gelijk jouw Pitcher Perfect te reserveren.

Dus vergeet de stress van de werkweek, laat de zorgen achter je en duik met volle teugen in het weekend bij Pitcher Perfect! Sluit je aan bij ons elke vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur en laat je verrassen door de perfecte mix van goede drankjes, lekker eten en geweldige sfeer. Cheers! 🍻

Kosten voor de Pitcher Perfect: €37,50 per persoon voor twee uur onbeperkt huisbier, huiswijn of frisdrank. Let op! Pitcher Perfect is alleen voor 18+.

Meer
Berichten