De Loenermark aanschuiftafel

🍽️🌳 De Loenermark nodigt u met open armen uit voor onze geliefde Aanschuiftafel 🌿🍂

Onze Aanschuiftafel is een hartverwarmend concept waarbij we gemeenschap en lekker eten samenbrengen. Bij ons is iedereen welkom om aan te schuiven en te genieten van een heerlijke maaltijd voor een vriendelijk prijsje (16,95 incl. een glas huiswijn/fris/bier/koffie en of thee) . 🍲💕

Elke woensdag, vanaf 17.00 tot 17.30 uur staan de deuren wijd open, en heten we u welkom in ons sfeervolle restaurant. U schuift gezellig met uw mede-dorpelingen aan, aan de grote tafel in het restaurant.

Onze getalenteerde koks zullen met veel liefde en passie een heerlijk gerecht bereiden, met verse ingrediënten en een vleugje creativiteit. De geuren en smaken zullen u doen watertanden, en de gezelligheid aan tafel zal het geheel compleet maken. 🍴🎉

Of u nu een fervent foodie bent, graag nieuwe mensen ontmoet, of gewoon even geen zin heeft om te koken, onze Aanschuiftafel staat voor u klaar!

Reserveer snel uw plekje en verzeker uzelf van een plekje aan onze tafel. We kijken er enorm naar uit om u weer te mogen begroeten en samen mooie herinneringen te creëren.

Hierbij het menu hier.

Wilt u een keer aanschuiven?

Laat ons dit dan weten via info@loenermark.nl

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

15 06 2024

Tijd

17:00 - 19:00

Kosten

€16.95

Locatie

Restaurant de Loenermark

Organisator

Restaurant de Loenermark
Telefoon
055 505 1328
Email
info@loenermark.nl
Website
http://www.loenermark.nl