De Loenermark Hoteltuin

Het is bijna zover! De ”verbouwing” van onze hoteltuin gaat beginnen en zal hoogstwaarschijnlijk eind april klaar zijn. Wij kunnen nauwelijks wachten om haar pracht en praal met jullie te delen. Omstreeks eind april zal deze betoverende plek tot leven komen, en we kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen in deze oase van rust en schoonheid.

Terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn, willen we jullie alvast een voorproefje geven van wat jullie kunnen verwachten. De foto’s die we hier delen, bieden een glimp van de toekomstige hoteltuin die binnenkort te bewonderen en te gebruiken zal zijn. Van weelderige groene perken tot kleurrijke bloembedden en knusse zithoeken, onze hoteltuin belooft een heerlijke plek te worden om te ontspannen en tot rust te komen.

Stel je voor dat je ’s ochtends ontwaakt en de dag begroet met een rustig kopje thee in de tuin. Het gefluister van de bladeren in de wind en het vrolijke gefluit van vogels vormen de perfecte soundtrack voor een rustige start van de dag.

Of je nu op zoek bent naar een moment van sereniteit, een romantisch uitje of gewoon een plek om te genieten van de prachtige natuur, onze hoteltuin zal aan al je verwachtingen voldoen. We kunnen niet wachten om jullie binnenkort te verwelkomen en samen te genieten van deze magische plek. Tot ziens in onze betoverende hoteltuin!

Meer
Berichten