Winter in Loenen

Winter in Loenen: Vier magische evenementen bij Hotel Restaurant De Loenermark

De winter in Loenen brengt niet alleen een prachtige, rustige natuur met zich mee, maar ook een reeks bijzondere evenementen die perfect zijn voor een gezellige uitje of culinaire ervaring. Bij Hotel Restaurant De Loenermark hebben we een aantal unieke activiteiten op de planning staan. Hier is een overzicht van wat je deze winter bij ons kunt verwachten.

Wild op de Veluwe – Viergangen Wildmenu met Bierproeverij

Ben jij een liefhebber van wildgerechten? Dan wil je zeker ons exclusieve viergangen wildmenu niet missen! Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en perfect bereide gerechten biedt dit menu een culinaire ervaring die je niet wilt missen. Maak je avond helemaal af met een bierproeverij, georganiseerd door de Texelse Bierbrouwerij, waarbij je kunt genieten van speciaalbieren die perfect passen bij de gerechten.

Menu:

  • Steak tartaar van hert
  • Paddenstoelenbouillon
  • Duo van wildzwijnrack en wildstoof
  • Pumpkin pie

Prijs:

  • 4-gangendiner: €45,00 (mag ook los geboekt worden)
  • Bierproeverij: €22,50 (mag ook los geboekt worden)

De reserveringen gaan hard, dus zorg dat je snel je plek reserveert via onze website.

Natuuractiviteit met de Boswachter – 2 november

Op 2 november organiseren we een speciale natuuractiviteit voor kinderen, begeleid door de boswachter. Tijdens deze educatieve ochtend verzamelen de kinderen natuurlijke materialen uit het bos om hun eigen voederbakje te maken. Het is een geweldige kans voor kinderen om op een speelse manier meer te leren over de natuur, terwijl ze creatief bezig zijn.

Details:

  • Datum: 2 november
  • Tijd: 11:00 – 13:00 uur
  • Prijs: €10 per kind
  • Aanmelden: via info@loenermark.nl

Loenermark Winterfair – 23 november 2024

Zet het alvast in je agenda: op 23 november 2024 organiseren wij de Loenermark Winterfair! Dit gezellige evenement wordt dé plek om te genieten van een winters sfeertje met allerlei kraampjes, heerlijke lekkernijen, en gezellige muziek. Meer informatie over de invulling van de dag volgt snel, dus houd onze website en sociale media in de gaten.

Moorddiner – Extra avond op 31 januari

Heb jij zin in een avond vol mysterie en spanning? Nadat onze eerste moorddiners binnen no-time waren uitverkocht, hebben we besloten om een extra avond toe te voegen op 31 januari. Terwijl je geniet van een heerlijk diner, ontrafel je samen met je tafelgenoten een spannend moordmysterie. Zorg dat je snel boekt, want zoals eerder vermeld, deze avonden zijn altijd snel uitverkocht!


Wil je een van deze evenementen bijwonen? Bezoek onze evenementenpagina en boek je plek.

Meer
Berichten