Het Moorddiner!

Moorddiner bij Hotel & Restaurant de Loenermark: Los de moord op terwijl je geniet van een heerlijk diner!

Ben jij klaar voor een avond vol mysterie, spanning en heerlijk eten? Bij Hotel & Restaurant de Loenermark organiseren we in samenwerking met Tante Pollewop Events een uniek moorddiner. Tijdens dit diner geniet je van een verrukkelijk driegangendiner, terwijl je samen met je tafelgenoten een moord probeert op te lossen. Een avond vol intriges, onverwachte wendingen en smakelijke gerechten wacht op jou!

Hoe werkt een moorddiner?

Tijdens het moorddiner word je ondergedompeld in een spannend moordmysterie. Jij en je gezelschap krijgen de rol van detective en moeten door middel van aanwijzingen, getuigenverklaringen en slim denkwerk de dader zien te ontmaskeren. Het spel speelt zich af tussen de gangen door, zodat je ook genoeg tijd hebt om van de culinaire hoogstandjes van onze keuken te genieten. Het is de perfecte combinatie van spanning, gezelligheid en lekker eten.

Nieuwe data voor het moorddiner

Wij hebben twee nieuwe data gepland waarop je kunt deelnemen aan dit spannende moorddiner:

  • 29 november 2024
  • 21 februari 2025

Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je plek via deze link, want vol is vol!

Moorddiner als bedrijfsuitje

Op zoek naar een origineel idee voor een personeelsuitje of teambuilding? Het moorddiner is ook perfect voor bedrijven! Samen met collega’s puzzelen, lachen en genieten van een heerlijk diner zorgt voor een onvergetelijke avond. We bieden op maat gemaakte moorddiners aan voor bedrijven. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, kun je contact opnemen via info@loenermark.nl.

Waarom kiezen voor ons moorddiner?

  • Unieke ervaring: Dit is niet zomaar een etentje, maar een avond vol verrassingen en spanning.
  • Culinair genieten: Onze chef bereidt een heerlijk driegangendiner voor je, met de beste lokale ingrediënten.
  • Geschikt voor iedereen: Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, het moorddiner zorgt gegarandeerd voor een geslaagde avond.
  • Prachtige locatie: Hotel & Restaurant de Loenermark ligt in de prachtige omgeving van de Veluwe, de ideale plek voor een avondje uit.

Reserveer nu jouw moorddiner

Wil jij een avond vol spanning en plezier beleven bij Hotel & Restaurant de Loenermark? Reserveer dan nu je plek via deze link en zorg dat je erbij bent!

Heb je vragen of wil je meer informatie over een moorddiner als personeelsuitje? Stuur dan een mail naar info@loenermark.nl. Wij helpen je graag verder!


Meer
Berichten