Slapen, Genieten & Picknicken arrangement

Voor €142,00 p. n. per 2 p.

(te boeken tot 15 oktober)

Trakteer jezelf en je geliefde op een onvergetelijke ervaring met ons ”Slapen, Genieten & Picknicken” arrangement bij Hotel de Loenermark. Laat je verwennen met een heerlijke overnachting in ons sfeervolle hotel, gevolgd door een smaakvol ontbijt voor twee personen. En dat is nog niet alles! Maak je klaar voor een idyllische picknick in onze betoverende hoteltuin met onze Picknick Rugzak voor twee personen. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag in de buitenlucht zit erin: bestek, borden, wijnglazen, een picknickdeken en een selectie aan heerlijke hapjes.

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet samen van een rustgevende overnachting, een smakelijk ontbijt en een knusse picknick, allemaal bij Hotel de Loenermark.

Bikepacking Arrangement

Voor €175,00 p.p.

Green Divide Route (gehele jaar te boeken). Wist jij al dat wij precies op de helft van de route zitten? De perfecte locatie dus voor een stop!

Boek een overnachtingspakket incl. ontbijt en een stevig 3 gangendiner. Daarnaast krijg je een gratis lunchpakket mee voor onderweg, zodat je zonder zorgen de tweede helft van de route kunt voltooien. Wij hebben een overdekte en afgesloten fietsenstalling, en mogelijkheid tot het schoonmaken van je fiets.

Winter Wellness Weekend

Voor €142,00 p. n. per p.

(te boeken vanaf  15 oktober)

Laat de winterstress achter je en omarm pure ontspanning met ons Winter Wellness Arrangement. Geniet van twee rustgevende overnachtingen in ons comfortabele hotel en laat je verwennen met een hele dag toegang tot Thermen Bussloo, waar je kunt ontspannen in de thermale baden en sauna’s. Ontdek de betoverende natuur rondom ons hotel tijdens een wandeling van 1,5 à 2 uur met onze ervaren boswachter, waarbij je de prachtige omgeving verkent en geniet van de frisse winterlucht. En als kers op de taart, trakteer je jezelf op een culinair avontuur met een heerlijk 4-gangen wilddiner in ons restaurant. Kom volledig tot rust met ons Winter Wellness Arrangement, speciaal samengesteld voor twee personen.

Te boeken vanaf 15 oktober op basis van twee nachten