Kerstdiner à la carte bij de Loenermark.

Ben jij al plannen aan het maken voor de gezellige decembermaand? Kijk jij al uit naar de feestdagen en de bijzondere en knusse sfeer?  Vrienden en familie komen samen en genieten van elkaars gezelschap. Goed eten en sterke verhalen spelen een grote rol tijdens de kerst. Vinden jullie het gezellig om lekker met iedereen uit eten te gaan? Denk dan eens na over een kerstdiner bij de Loenermark. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en je wordt de hele avond in de culinaire watten gelegd.

À la carte

De chef-kok van ons hotel stelt voor kerst een speciale menukaart op. Geniet van verschillende gerechten in een feestelijke omgeving. Even niet zelf in de keuken staan, maar jezelf heerlijk laten verwennen door het team van koks. Tijdens Kerstmis mag je namelijk best even tot rust komen. Zo kun je alle tijd aan jouw familie besteden. Zijn er familieleden met allergieën of special eetwensen? Dan kun je dit bij het reserveren doorgeven en houden onze we daar rekening mee.

Kinderen zijn van harte welkom tijdens de kerst. Wij bieden ook kindermenu’s. Hebben jullie geen zin om nog naar huis te rijden en willen jullie blijven slapen na het à la carte kerstdiner? Bekijk dan de kamerarrangementen van ons hotel.

Extra’s

Behalve het à la carte kerstdiners, bieden wij ook andere opties voor de kerst. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te komen genieten van een heerlijk kerstontbijt of kerstbrunch. Wil jij kerst graag bij ons vieren? Bekijk hier dan het totale kerstaanbod voor een heerlijke kerst!

Kerstbrunch

Wij serveren tijdens de kerstdagen ook een brunch, deze is alleen op reservering voor groepen vanaf 20 personen
Volwassen per persoon € 39,50, Kinderen (van 4 tot 11 jaar) per persoon € 23,00.

Geen menu’s of steengrillen maar lekker kiezen van de kaart.

Menukaart kerstdiner 2017

Uitsluitend op reservering.
Voor meer informatie of reservering bel Hans Jurriëns op 055-5051328