wild spotten, zwijnen, wandelen, fietsen, natuur, loenen, loenermark, uiteten, toerist, hotel, overnachten, restaurant

Wildproeverij

πŸ‚πŸ¦Œ Ontdek de Smaak van het Wildseizoen! πŸ¦ŒπŸ‚

Beste fijnproevers,

We zijn blij jullie uit te nodigen voor een unieke culinaire ervaring in ons restaurant op 10 november om 18:00 uur. Markeer deze datum in je agenda, want het is de lancering van ons sprankelende Wildseizoen en de introductie van onze gloednieuwe wildmenukaart!

🍽️ Wildproeverij met Walking-Dinner 🍽️ Laat je zintuigen prikkelen en geniet van een onvergetelijke wildproeverij met een twist! Tijdens deze speciale avond zullen we je verwennen met een variatie aan verfijnde wildgerechten, gepresenteerd als een verleidelijk walking-dinner. Ontdek de meest verrukkelijke smaken van het seizoen terwijl je je door onze culinaire hoogstandjes proeft.

🍺 Bier & Wild Combinaties met een Expert 🍺 Voor de liefhebbers van heerlijk bier hebben we een speciale traktatie.  Ontdek de perfecte combinaties van bokbieren met onze wilde gerechten.

πŸ“† Datum & Tijd Datum: 10 november Tijd: 18:00 uur

πŸ’° Kosten €39,50 per persoon (exclusief drankjes)

Reserveringen zijn nu geopend! Meld je aan via onze website, stuur ons een e-mail of bel ons om je plek te bemachtigen voor deze smakelijke avond vol verrassingen. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt.

Mis deze kans niet om het wildseizoen in stijl te verwelkomen en samen met ons te genieten van een culinaire reis vol heerlijke smaken en unieke biercombinaties. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op 10 november!

Datum

10 11 2023
Verlopen

Tijd

18:00 - 19:00

Kosten

€39.50