Moorddiner

🕵️‍♂️🔍 Het Grote Moorddiner! 🔍🕵️‍♀️

Op vrijdag 17 november en op 12 januari, om klokslag 19:00 uur, komt de mysterieuze sfeer tot leven in een avond vol onverwachte wendingen en duistere geheimen. Welkom bij ons betoverende Moorddiner, waar niets is wat het lijkt en iedereen verdacht kan zijn!

🔍 De Locatie: Geheimzinnig en Betoverend Verdwaal in een atmosfeer van mysterie en elegantie. Onze locatie ademt geschiedenis en intriges uit, waardoor je je meteen in het hart van een meeslepend verhaal waant.

🕵️‍♂️ De Hoofdrolspelers: Jij en Je Mede-Detectives Jij bent de detective van de avond! Gewapend met scherpzinnigheid en een flair voor het oplossen van raadsels, ga je op zoek naar aanwijzingen en ontrafel je het web van leugens om de waarheid te achterhalen.

🔎 Het Dilemma: Wie is de Dader?  Vertrouw niemand volledig, want iedereen heeft een geheim te verbergen. Ontrafel de aanwijzingen om de dader te ontmaskeren!

🥂 Culinair Genot: Een Feest voor de Zintuigen Terwijl de spanning stijgt, worden de smaakpapillen verwend met een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat je verwennen door verrukkelijke gerechten en heerlijke drankjes die deze avond tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.

🏆 De Ontknoping: Triomf of Intrige? Na een avond vol mysterie, intriges en heerlijke gastronomie, zal de waarheid eindelijk aan het licht komen. De detective die de dader correct weet te identificeren, zal de eer en het prestige van de avond opstrijken!

Mis deze unieke belevenis niet! Kom naar ons Moorddiner op vrijdag 17 november om 19:00 uur en duik in een wereld van mysterie en spanning. Bereid je voor op een avond die je nog lang zal herinneren!

Noteer deze datum in je agenda, scherp je detectieve vaardigheden aan en maak je klaar voor een avond vol spanning, sensatie en intrige! 🕵️‍♂️🕯️🔍

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

12 01 2024

Tijd

19:00 - 22:00

Organisator

Tante Pollewop Eventss